Stoholm Bibliotek.

Bakkens friluftsscene

Gudenåhuset, Bjerringbro

Silkeborg Børnebibliotek

Korsør Bibliotek

Sophienholm

Det Ny Odsherred

Ebeltoft bibliotek

Stoholm Bibliotek

Fjenneslevgaard, Vesterbro

Rønneholtparken, Allerød

Raffus fik grinet frem

Raffus - alias Jan Mårtensson - lagde forleden vejen forbi Stoholm Bibliotek med sit nye show.

Der blev grinet og gjort store øjne, da klovnen, tryllekunstneren og musikeren Raffus i sidste uge lagde vejen forbi med en forestilling på Stoholm Bibliotek.

Man tager en klovn, en rocksanger og en tryllekunstner og putter det hele ned i en og samme person.

Resultatet er Jan Mårtensson - med kunstnernavnet Raffus og i vinterferien lagde Raffus vejen forbi Stoholm Bibliotek med sin splinternye forestilling.

Her fik han 50 små barnemaver til at hoppe op og ned af grin og voksne forældre til at trække bredt på smilebåndet med sit nye show, som han netop er begyndt at turnere med i Jylland.

Jan Mårtensson har blandt andet været konferencier på Langelandsfestivalens børnescene i mange år og han har været klovn i et cirkus. Derfor er kontakten med børn ingenlunde ny for ham.

Stoppet i Stoholm var et af de første på turneen og med i bagagen og gemt i de store lommer havde Raffus stof nok til en forestilling, som det viste sig snildt kunne blive meget længere end de planlagte 45 minutter. Hvilket den også gjorde.

- Det endte med at blive en forestilling på hele 5 kvarter, men så længe ungerne ikke blev trætte af det, så blev jeg det heller ikke, fortæller Jan Mårtensson.